Integrerade diskmaskiner

Köpa integrerade diskmaskiner i Kungsbacka

Till skillnad från bänkdiskmaskiner har integrerade diskmaskiner en frontpanel som matchar övriga köksluckor i ditt kök och smälter därför in på ett sömlöst sätt med den övriga interiören. Vi på Elon har ett brett utbud av integrerade diskmaskiner i Kungsbacka, så att du kan vara säker på att hitta en som passar just dina preferenser. Letar du efter en diskmaskin som kamoufleras på ett naturligt sätt i ditt kök är en diskmaskin av integrerad modell rätt val för dig.

Integrerade diskmaskiner
Integrerade diskmaskiner

Att anpassa en ny integrerad diskmaskin till sitt kök

Integrerade diskmaskiner säljs utan någon synlig frontpanel, vilket gör att de måste kompletteras med en kökslucka som matchar resterande delar av ditt kök. Detta gör att en diskmaskin av integrerad modell är mycket enkel att anpassa till sitt kök. Det kan även vara bra att fundera på om du behöver några diskmaskinstillbehör till din nya maskin.

Halv- eller helintegrerad diskmaskin?

När du ska köpa en integrerad diskmaskin kan du välja mellan en halv- eller helintegrerad diskmaskin. När det kommer till de halvintegrerade modellerna täcks fronten fortfarande av en kökslucka. Till skillnad från en helintegrerad diskmaskin täcks däremot inte hela fronten på en halvintegrerad modell, eftersom betjäningspanelen fortfarande sitter på framsidan.

Det som kan vara en fördel med en halvintegrerad diskmaskin är att den du inte behöver öppna den för att komma åt betjäningspanelen. Dessutom kan du se hur lång tid det är kvar på diskningen.

Rådgivning

Utöver valet mellan halv- eller helintegrerad maskin är det bra att tänka över vilken storlek som passar dina behov. En bra tumregel är att alltid försöka diska fyllda maskiner. Om du bor ensam kan det därför vara passande med med någon av våra mindre integrerade diskmaskiner. Är ni däremot en familj är det antagligen bättre med en större maskin.

För att förenkla diskningen ytterligare kan det även vara en bra idé att kolla igenom våra diskmaskinstillbehör. Om du känner dig osäker på vilken diskmaskin som passar dig bäst är du varmt välkommen att besöka vår butik eller kontakta oss, så assisterar en av våra köksplanerare dig.

Leverans & installation

När du köper någon av våra integrerade diskmaskiner i Kungsbacka ingår det alltid leverans till din dörr, samt installation av maskinen. Vi erbjuder en helhetslösning där det enda du behöver göra att klicka på “köp”. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin utifrån dina behov och levererar den hem till din dörr. Utöver det står vi även för installation och bortförsel av din gamla maskin, om så önskas.

Service & reparation

Diskmaskinen är i princip igång varje dag och diskar bort matrester och annat kladd. Därför är det inte konstigt om det ibland uppstår ett fel. Sätter din maskin inte igång eller fylls och töms den inte på vatten som den ska? Kontakta oss på Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en tekniker för att åtgärda problemet och ger gärna tips angående den bästa lösningen för dina behov. Är det däremot en väldigt gammal maskin kan det ibland var bättre att köpa en ny.

Our Brand Partners

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group