Vitvaruservice i Kungsbacka

Service av vitvaror

Vi på Elon Kungsbacka är experter på vitvaruservice. Har du vitvaror som behöver service är vi bara ett samtal bort. Vi kan hjälpa dig oavsett om det gäller vitvaror i hemmet, på arbetsplatsen eller i en gemensam tvättstuga. Förutom service erbjuder vi också installation och reparation av de vitvaror och hushållsmaskiner som du hittar i vårt sortiment.    

Behöver du vitvaruservice eller kan du lösa problemet själv? 

Innan du tar kontakt med vårt team för vitvaruservice i Kungsbacka, kan det vara bra att se om du kan åtgärda felet själv. I bruksanvisningen finns en tabell som beskriver enklare fel och hur man kan åtgärda dem. Fastnar du under reparationen av dina vitvaror kan du alltid kontakta oss för rådgivning.  

OBS! Alla typer av elektriska fel ska alltid åtgärdas av en elektriker.

Då kan dina vitvaror behöva service i Kungsbacka

Vitvaror kan ibland krångla. Ofta går det att lösa problemet själv, men i vissa fall behöver du hjälp av en servicetekniker. Här nedan kan du läsa om vanliga fel och få en idé om när det är dags att kontakta oss om dina vitvaror behöver service i Kungsbacka.

Reparation av diskmaskin

Problem med din diskmaskin? Vi kan hjälpa till. Om maskinen luktar illa eller om det bildats beläggning på disken kan du ofta lösa problemet själv genom att köpa diskmaskinsrengöring. Om problemet kvarstår eller om det verkar vara krångel med elektroniken är det dags att boka vår vitvaruservice i Kungsbacka för reparation av din diskmaskin.

Reparation av tvättmaskin 

Har du problem med din tvättmaskin? Vi finns här för att hjälpa till. Dålig lukt kan ofta lösas genom en rengöring. Men om din tvättmaskin slutat fungera, kan det vara ett tecken på trasig elektronik. Kontakta oss för att låta ett proffs ge dina vitvaror service i Kungsbacka.

Reparation av torktumlare i Kungsbacka 

Har din torktumlare slutat fungera? Vi kan hjälpa till. Problem med en torktumlare kan ofta lösas genom en rengöring. Men om problemet kvarstår kan det vara ett tecken på att maskinen inte får tillräckligt med ström. Kontakta oss för service av dina vitvaror i Kungsbacka.

Reparation av kylskåp 

Har du problem med ditt kylskåp? Vi kan hjälpa till. Ett högljutt kylskåp kan ofta lösas genom justering av kylens position. Men om din mat fryser till is kan det vara tecken på ett fel som behöver professionell hjälp. Boka vår vitvaruservice i Kungsbacka direkt.

Installation, reparation och service av vitvaror i Kungsbacka

Har någon av dina vitvaror slutat att fungera? Vi på Elon i Kungsbacka erbjuder vitvaruservice och skickar snabbt ut en servicetekniker som inspekterar felet för att kunna vidta rätt åtgärder. Ibland går felet enkelt att åtgärda, i andra fall är det både billigare och bättre att köpa en ny vitvara. Hos oss hittar du ett brett utbud av vitvaror, kökstillbehör och köksinredning.

Elon i Kungsbacka erbjuder vitvaruservice med mervärde 

  • personlig tillgänglighet på service och rådgivning
  • hjälp med installation 
  • omhändertagande av gamla produkter vid byte till en ny 
  • säker funktion via fackmässig installation, igångkörning och handhavande instruktion.

Vi har ett erfaret team av servicetekniker på Elon i Kungsbacka som alltid står redo att rycka ut när något har gått sönder. Våra tekniker kan hjälpa dig med service av vitvaror i Kungsbacka för allt som rör exempelvis trasiga kylskåp, frysar, tvättmaskiner, diskmaskiner och spisar.

Snabb service

Trevligt bemötande

Berättigat till RUT-avdrag

När något inte fungerar som det ska

Även om du köper kvalitet så håller inte en produkt för evigt, men riktigt bra produkter kan vara värda att laga. Vi har utbildade servicetekniker med lång erfarenhet från branschen. Önskar du hjälp med reparation av hushållsmaskiner eller behöver du vitvaruservice i Kungsbacka? Kontakta oss via formuläret eller ring oss på 0300-74860.

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group