Köp frys i Kungsbacka

Utforska vårt stora utbud av frysar

Dags att köpa frys till bostaden i Kungsbacka? Hos oss hittar du ett brett utbud av frysar från kända varumärken. Vi har vitvaror i många storlekar och utföranden som passar alla typer av kök och livsstilar. Oavsett om du vill ha en frys som är stor, liten eller med automatisk avfrostning så kan du hitta din nästa frys hos Elon Kungsbacka.

Passa även på att köpa ett nytt kylskåp att kombinera med din nya frys.

Att tänka på när du ska köpa frys till hemmet i Kungsbacka 

När det är dags att beställa en ny frys till bostaden i Kungsbacka finns en del att fundera på innan köpet. Därför har vi sammanställt en liten checklista.

Innan du ska köpa frys 

  1. Gör en uppskattning av hur stor frys du behöver. 
  2. Mät utrymmet där du planerar att ställa din frys. 
  3. Fundera över åt vilket håll dörren ska öppnas för att du enklast ska komma åt dina frysvaror. 
  4. Fundera över om du vill ha en fristående frys eller en hybrid där kyl och frys är integrerade. 
  5. Gör en budget för hur mycket frysen får kosta.
Vill du köpa frys? | Elon Kungsbacka

Köp frys hos oss | Elon Kungsbacka

Vi har frysar i alla storlekar

Låt din livsstil styra hur stor frys du ska välja. Bor du i en mindre lägenhet eller behöver en frys till sommarstugan? Köp en liten frys eller en kombinerad kyl och frys. Har du en stor familj eller ofta vill frysa in bär eller viltkött?  Då kan det vara värt att satsa på en större frys. Du hittar ett flertal olika frysar hos oss i Kungsbacka.

Hitta frys i Kungsbacka till bra pris 

Hos Elon Kungsbacka hittar du en frys till bra pris. Vi har ett stort utbud av frysar i alla prisklasser – från prisvärda budgetmärken till högkvalitativa premiummärken.

Vid köp av vitvaror är det viktigt att inte bara fokusera på pris – en dyrare frys i Kungsbacka kan bli ett billigare alternativ i längden. Exempelvis om den dyrare frysen har en lägre elförbrukning och håller längre. En liten frys drar generellt sett mindre el, men med en större frys kan man spara stora summor på att frysa in rester.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på frysen baserat på dina behov. Är du osäker på vilken frys i Kungsbacka du bör köpa så kan vi guida dig genom alla märken och modeller.

Leverans & installation

Genom att köpa frys hos Elon Kungsbacka får du inte bara en ny frys. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig att hitta rätt frys för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort dina gamla vitvaror om så önskas.

Service & reparation

Bildas det is i din frys, avfrostar den inte ordentligt eller håller den inte temperaturen? Kontakta oss på Elon Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är frysen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att beställa en ny frys till hemmet i Kungsbacka.

Our Brand Partners

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group