Kylskåp Kungsbacka

Utforska vårt stora utbud av kylar

Dags att köpa kylskåp till bostaden i Kungsbacka? Hos oss hittar du ett brett utbud av kylskåp från kända varumärken. Vi har kylar i många storlekar och utföranden – för att passa alla typer av kök och livsstilar. Oavsett om du vill ha en kyl som är liten, stor, fristående, hybrid, svart, vit eller i rostfritt stål så kan du hitta ditt nästa kylskåp hos Elon Kungsbacka

Att tänka på när du ska köpa kylskåp till hemmet i Kungsbacka 

När det är dags att beställa ett nytt kylskåp till bostaden i Kungsbacka finns en del att fundera på innan köpet. Därför har vi sammanställt en liten checklista.

Innan du köper ett kylskåp

  1. Gör en uppskattning av hur stort kylskåp du behöver.
  2. Mät utrymmet där du planerar att ställa ditt kylskåp.
  3. Fundera över åt vilket håll dörren ska öppnas för att du enklast ska komma åt dina matvaror.
  4. Fundera över om du vill ha ett fristående kylskåp eller en hybrid där kyl och frys är integrerade
  5. Gör en budget för hur mycket kylen får kosta.
Köp kylskåp idag | Elon Kungsbacka

Välkommen att köpa kylskåp hos oss | Elon Kungsbacka

Vi har kylskåp i alla storlekar 

Låt din livsstil styra hur stor volym din kyl ska ha. Bor du i en mindre lägenhet eller behöver en kyl till sommarstugan? Köp en liten kyl eller en kombinerad kyl och frys. Älskar du mat och behöver gott om utrymme för alla delikatesser du inhandlar eller är ni en flerbarnsfamilj med många munnar att mätta? Då kan det vara värt att satsa på en större kyl. Du hittar ett flertal olika kylskåp hos oss i Kungsbacka.

Hitta kylskåp i Kungsbacka till bra pris

Hos Elon Kungsbacka hittar du alltid kylskåp till bra pris. Vi har ett stort utbud av kylar i alla prisklasser – från prisvärda budgetmärken till högkvalitativa premiummärken. 

Vid köp av vitvaror är det viktigt att inte bara fokusera på pris – ett dyrare kylskåp i Kungsbacka kan bli billigare i längden. Det gäller till exempel om den dyrare kylen har en lägre elförbrukning och en längre livscykel. En liten kyl drar generellt sett mindre el, men samtidigt går det att spara stora summor på att storhandla och då är ett större kylskåp ett bättre val. 

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på kylskåpet baserat på dina behov. Är du osäker på vilket kylskåp i Kungsbacka du bör köpa så kan vi guida dig genom alla märken och modeller. 

Leverans & installation

Genom att köpa kylskåp hos Elon Kungsbacka får du inte bara ett nytt kylskåp. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt kylskåp för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort ditt gamla kylskåp om så önskas.

Service & reparation

Samlas det vatten i botten, håller den inte temperaturen eller bildas is i din kyl? Kontakta oss på Elon Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är kylen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att beställa ett nytt kylskåp till hemmet i Kungsbacka.

Our Brand Partners

Få rätt hjälp!

Funderar på att köpa en diskmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group