Kyl och frys

Kyl och frys

Vi har kylar och frysar för alla typer av hushåll i alla prisklasser. Dessutom erbjuder vi leverans, installation, bortforsling av din gamla kyl och frys såväl som service och reparation.

Osäker på vilken kyl och frys du behöver? Ring, mejla eller besök vår butik och berätta mer om dina behov så hjälper vi dig hitta rätt.

Varför köpa en kyl och frys från oss?

När du köper en kyl och frys från oss får du en praktisk helhetslösning med leverans, bortforsling av dina gamla skåp och installation. Om problem skulle uppstå utför vi även service & reparation av alla vitvaror.

Brett utbud av kylar och frysar

Vi erbjuder ett brett utbud av kylar och frysar från välkända varumärken som säkerställer att dina livsmedel får bästa möjliga förhållanden. Hitta rätt bland en stor variation av olika storlekar, funktioner och utseenden.

I vårt utbud hittar du bland annat:

  • Kylskåp
  • Frysskåp
  • Frysboxar
  • Kombiskåp
  • Inbyggd kyl och frys
  • …och många fler

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din kyl och frys baserat på dina behov. Bor du ensam i en mindre lägenhet och inte lagar mat så ofta rekommenderas en mindre modell, medan flerbarnsfamiljen där det tillagas stora måltider varje dag behöves en större. Om du är osäker vilken kyl och frys som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Hos oss på Elon i Kungsbacka köper du inte enbart en kyl och frys, du får en praktisk helhetslösning med vägledning att hitta rätt kyl och frys för dina behov, levererans till din dörr, installation och även bortforsling av din gamla kyl och frys om så önskas.

Service & reparation

Hittar du vatten kylen, bildas is i frysen eller stiger/faller temperaturen utan reglering? Kontakta oss på Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell servicetekniker som ger tips och råd om bästa lösningen baserat på just din situation och dina behov.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa kyl/frys?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group