Kök och förvaring

Ring oss idag!

Kvalitativa Kök i Kungsbacka – Upptäck Elon’s Utbud

Skapa ditt drömkök tillsammans med oss på Elon i Kungsbacka. Nordanro är vårt eget varumärke där det finns en lösning för alla storlekar och typer av bostäder. Vi erbjuder tre olika kökslösningar där dina behov och förutsättningar är vägledande för vilket kök som är idealt för dig och din bostad.

Ring, mejla eller besök vår butik och berätta mer om din situation så hjälper våra köksinredare er att skapa en unik lösning – perfekt anpassad för dig.

Nordanro – hög kvalité och stort utbud

Nordanro är för dig som vill ha extra hög kvalitet och hållbara material. Du får Nordens största urval av luckor, belysning, överskåp och mycket, mycket mer. Stommarna är färganpassade och kommer alltid färdigmonterade med lucka och lådor.

Nordanro Flex – Prisvärt och smidigt

Nordanro Flex är det enkla och smarta köket, som spara både pengar och miljö. Du monterar enkelt stommarna med ett klick, eller får de färdigmonterade mot en tilläggskostnad. Det finns många luckor och färger att välja mellan.

Nya luckor – Enkelt och måttanpassat

Att förnya köket behöver inte vara ett stort projekt. Du kanske är nöjd med din planlösning men vill anpassa köket till din personliga stil. Då är Nordanro Nya Luckor ett bra alternativ. Det finns många trendiga färger och luckor att välja mellan – från modernt till lantligt.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ av köksinredning som uppfyller dina behov. Om du är osäker vilken köksförvaring som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig köpa kökstillbehör för ditt drömkök.

Leverans & installation

Hos Elon i Kungsbacka får du inte bara ett nytt kök. Du får en praktisk helhetslösning där Vi hjälper dig att skapa ditt perfekta kök baserat på just dina behov, levererar, och monterar köket och kan även forsla bort befintlig inredning om så önskas.

Service & reparation

Knarrar en lucka, går en skåpslucka inte att stänga eller har ett handtag fallit av? Kontakta Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut ett team av professionella hantverkare som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov.

Ditt drömkök är bara ett klick bort!

Slå en signal och boka tid med någon av våra köksexperter på 0300-74860.
Tillsammans hittar vi vägen till ditt drömkök!

Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group