Bygga kök

Kök Kungsbacka – Hitta det perfekta köket hos oss på Elon!

Är det dags att skaffa ett nytt kök i Kungsbacka? På Elon hittar du allt du behöver, oavsett om du vill ha ett helt nytt kök eller bara en ny hushållsmaskin. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att skapa det perfekta köket för dina behov och förutsättningar.

Nordanro Kök – Kvalitetskök för ditt hem

Nordanro är vårt eget varumärke som erbjuder kök och förvaringslösningar för alla rum i ditt hem i Kungsbacka. Med ett nästintill oändligt sortiment har vi en lösning för alla behov och förutsättningar.

Modern sandfärgad Nordanro kökslucka med EasyTouch-funktion för enkel öppning och stängning, tillgänglig på Elon Kungsbacka för köp av kök i Kungsbacka.
Nordanro kök i Kungsbacka - Svart och Grynning Valnöt köksluckor

Vi erbjuder tre olika kökserbjudanden där du tillsammans med våra köksinredare kan skapa unika köksstilar som är anpassade för dig och din bostad.

  • Nordanro kökssystem är det personliga valet för dig som söker ett komplett kök. Vårt sortiment inkluderar kök av alla typer, från moderna kök i urban stil till lantkök. Vi erbjuder ett brett utbud av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning med mera, och valmöjligheterna är nästintill oändliga.
  • Nordanro flex kökssystem ger dig möjligheten att bygga ett kök på ett smidigt och flexibelt sätt. Välj bland vårt stora urval av luckor och montera köket själv eller få hjälp av oss. Med enkel montering och utan skruvar eller verktyg får du ett komplett kök i platta paket.
  • Nordanro nya luckor ger ditt gamla kök i Kungsbacka ett helt nytt utseende utan att behöva riva ut allt annat. Våra måttanpassade luckor passar dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har. Det är det perfekta valet för dig som vill förnya ditt kök utan att behöva köpa ett helt nytt. Vi på Nordanro erbjuder det bästa valet av kök i Kungsbacka för alla behov och förutsättningar.

Bygg ditt drömkök med Elon i Kungsbacka – Din expert på kök i Kungsbacka!

Utöver Nordanros kökslösningar erbjuder vi även ett gigantiskt utbud av vitvaror och hushållsmaskiner för de som ska köpa kök kungsbacka men inte ska bygga ett nytt från grunden. Välj bland ledande varumärken och hitta den perfekta matchen för ditt kök. Bygg ditt drömkök tillsammans med Elon i Kungsbacka, kontakta oss eller kom förbi vår butik redan idag.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att bygga nytt kök?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert
© 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group