Köksinredning

Smart köksinredning i Kungsbacka

Bra och smart köksinredning innebär att ta hänsyn till alla ens önskemål, behov, förutsättning och förväntningar och samtidigt se till att det passar köket. Med Nordarno kan du skapa köksinredning som uppfyller samtliga krav för att kunna skapa ditt drömkök.

Nordanro är vårt eget varumärke där vi erbjuder köksinredning och förvaring för alla rum. I vårt sortiment finns en lösning för alla – från enskilda förvaringslösningar till måttanpassade luckor och helt nya kök.

Modern köksinredning

Att ha en modern köksinredning behöver nödvändigtvis inte betyda att du har en modern stil på ditt kök. Det kan också syfta på att du får moderna lösningar och smart köksinredning som är anpassat efter dina önskemål och behov så att du kan skapa ditt drömkök. Men man använder ofta begreppet med innebörden att det är just ett kök med en modern stil, precis som ett kök kan vara i lantlig- eller skandinavisk stil.

Vi hjälper dig med smarta lösningar för kök och inredning för att möta dina behov och önskemål. Det finns många förvaringslösningar och köksinnovationer för ett smartare kök, till exempel:

 • Nyttja skåpet under diskhon i ditt kök med inredning
 • Gömda eluttag
 • Nyttja hörnen och höjden för mer förvaringsutrymme
 • LED belysning under skåp
 • Köksö för arbetsyta och matbord i ett – och mer förvaringsutrymme
 • Utdragbara lådor i skåp och skafferi

Bara fantasin sätter gränser på smarta lösningar du kan ha i ditt kök. Vi hjälper dig att hitta de bästa lösningarna för dig och ditt kök med inredning som gör det smartare och snyggare.

Skapa köksinredning online eller i butik med oss

Vi erbjuder tre olika typer av kökslösningar där dina förutsättningar och behov vägleder vilket alternativ som är bäst för dig. Tillsammans med våra köksinredare kan du skapa din köksinredning online eller i butik och hitta en unik lösning, just för dig.

 • Nordanro kökssystem är för dig som vill skapa ett komplett och mer personligt kök. Här hittar du kök av alla typer med allt från modern köksinredning till lantlig design. Utbudet av stommar, skåp, luckor, bänkskivor, belysning, etc. är brett och valmöjligheterna är nästintill oändliga.
 • Nordanro flex kökssystem är ett mer flexibelt alternativ att köpa köksinredning och kök på. I denna kökslösning ryms kopplingen till flexibilitet bland annat genom vårt stora urval av luckor. Dessutom kan du välja om du vill montera köket själv eller få hjälp av oss.
 • Nordando nya luckor är en möjlighet att ge ditt gamla kök ett ansiktslyft utan att behöva riva ut allt annat. Det är lösningen för dig som redan är nöjd med ditt gamla kök men som vill förnya det. Luckorna måttanpassas till ditt existerande kök och passar dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har.

Kontakta oss för mer information om vår köksinredning och kökstillbehör nödvändiga för att skapa ditt kompletta drömkök.

Få rätt hjälp!

Behöver du hjälp med köksinredning?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert

  Kontakta oss

  FAQ

  Trender kommer och går. Vad som är modernt idag kanske är ute om ett par år. Men vill du ändå gå åt det mer moderna hållet, kan det vara smart att investera i stilren och klassisk inredning som håller genom åren och olika trender.

  Hur långt är ett snöre? Kostnaden kan variera mycket och beror såklart på renoveringens omfattning samt vilken köksinredning och vitvaror du väljer. En bänkskiva i sten kan kosta 10.000-tals kronor medans billigare material som tex laminat kan kosta runt 1000-lappen. Viktigt är att ni har satt en budget för renoveringen och försöker hålla er inom den, annars kan kostnaderna snabbt dra iväg.

  Investera i stilrena och klassisk inredning med en minimalistisk helhet. Material i moderna kök är fina träslag blandat med enkla, högglansiga luckor eller matta ytor, bänkskivor i sten. Genom att blanda olika material kan du skapa en personlig touch som ger värme åt ett modernt och stilrent kök.

  Genom att tona ner starka färger mot mer sobra kulörer kan du enkelt skapa en mer modern känsla.

  Satsa på bra förvaring för att få bort småsaker som kan ge ett stökigt intryck.

  Byt ut vitvaror till rostfritt stål.

  Måla om kaklet eller lägg microcement direkt på det gamla kaklet.

  © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group