Köksluckor

Köpa köksluckor i Kungsbacka

Behöver du köpa köksluckor finns det inget bättre alternativ än Nordanro, Elons eget varumärke. I vårt breda sortiment finns det en lösning för alla, oftast fler, från enskilda förvaringslösningar till måttanpassade köksluckor såväl som helt nya kök.

Nordanro Nya Luckor

Sortimentet av skåplösningar och köksluckor inom Nordanro är nästintill oändliga. Har du ett kök du redan är nöjd med behöver du inte riva ut allt för att förnya det. Testa istället vår kökslösning Nordanro Nya Luckor – den snabbaste vägen till ett nytt kök. Med Nordanro Nya Luckor skapar vi möjligheten för dig att endast köpa nya köksluckor som vi måttanpassar till ditt existerande kök. Köksluckorna passar till dina köksstommar oavsett vilket fabrikat eller mått de har.

Nordanro Nya Luckor innebär en trygg renovering – vi mäter och monterar alla dina nya luckor hos dig – och du kan välja mellan 10 olika modeller i 16 st färger.

Köksinredning för skåp

Lika viktigt som nya luckor är för kökets utseende är köksinredning i skåp och lådor för dess funktionalitet. Det är lätt att missa de små men viktiga detaljerna när du renoverar ett kök. Gångjärn till köksluckor, kärl för sopor och inredning till köksskåp. De är detaljer som på egen hand kan omvandla kaos och oreda till skönhet och effektivitet. Kontakta oss för att få hjälp att bygga ditt nya kök och inreda det baserat på dina behov och önskemål.

Få rätt hjälp!

Funderar på att byta ut köksluckorna?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Mathilda Engdahl

Mathilda Engdahl

Köksexpert

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group