Spisar i Kungsbacka

Stort utbud av spisar

Letar du efter en eller flera spisar i Kungsbacka? Kom förbi och utforska vårt breda sortiment. Vi erbjuder allt från traditionella till toppmoderna elektriska spisar med smarta och avancerade funktioner, allt för att du ska kunna hitta den perfekta spisen för din bostad och dina behov. Idag har de flesta spisar en induktions- eller keramikhäll, men på Elon Kungsbacka erbjuder vi även spisar med gjutjärnsplattor.

Kontakta oss eller besök vår butik i Kungsbacka för att köpa spisar, kylskåp, mikrovågsugnar, kompaktugnar och andra vitvaror för att skapa ditt drömkök.

Brett utbud av spisar | Elon Kungsbacka
Vi har spisar från en uppsjö av varumärken | Elon Kungsbacka

Vilken spis passar dig?

Med vårt breda utbud av spisar i Kungsbacka, kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. Då dom kommer med en rad olika funktioner såväl som innehar sina specifika fördelar. Här nedan har vi listat olika spisar för att du ska kunna köpa en spis i Kungsbacka till ett pris som passar din budget och dina behov:

  • Induktionshäll: Med en induktionshäll minskar du uppvärmningstiden avsevärt när du lagar mat. Den värms med hjälp av elektromagnetiska magneter som värmer upp enbart kastrullen och inte hällen. Det innebär att endast kastruller och stekpannor med magnetisk botten kan användas, även rengöring av hällen förenklas avsevärt.
  • Gjutjärnsplattor: Plattorna värms upp med hjälp av en spole under plattan som värmer kastrullen eller stekpannan. Detta är ett mer energikrävande alternativ.
  • Glaskeramikhäll: Likt gjutjärnsplattor värms plattorna upp med hjälp av en spole under plattan. Glaskeramikhällar drar även mindre energi än gjutjärnsplattor och har ofta anpassningsbara värmezoner.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på spisen. I vår butik i Kungsbacka hittar du en spis till ett pris som passar både din budget och dina behov. Står du och väljer mellan olika modeller och varumärken? Vår kunniga personal hjälper dig gärna.

Leverans & installation

Genom att köpa en spis hos Elon Kungsbacka får du inte bara en ny spis. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt spis för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla spis om så önskas.

Service & reparation

Blir spisplattorna inte varma, värmer spisen/ugnen ojämnt eller har något av vreden gått sönder? Kontakta Elon Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är spisen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få hjälp att köpa spis i Kungsbacka till rätt pris!

Funderar du på att köpa en eller flera spisar i Kungsbacka?

Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på  0300-74860.

.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group