Kompaktugnar

Kompaktugnar

En av fördelarna med en kompaktugn är att den är mindre än en vanlig ugn och har en höjd på 45 cm, en traditionell ugn är i jämförelse 60 cm. Det är vanligt att kompaktugnar kommer med en mikrofunktion utöver vanliga ugnsfunktioner som varmluft eller över-/undervärme. 

En kompaktugn är precis som vilken annan ugn, bara lite mindre – perfekt för dig som har ett mindre kök. Precis som i en vanlig ugn, kan du tillaga mat som grönsaker, fisk, kyckling eller använda ugnen för bakning.

Kompaktugnar finns i olika utföranden, allt från vanliga enkla ugnar, varmluftsugnar och kombiugnar med mikro- eller ångfunktion, eller med både och. Är utrymmet i ditt kök begränsat kan en kompaktugn med mikrovågsugn vara en bra lösning.

Köpa kompaktugnar

Vi har ett brett utbud från kända varumärken som tex Whirlpool, Samsung, Electrolux, Husqvarna. Osäker på vilken modell som bäst passar dina behov? Kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

köp inbyggnadsugn i Alingsås från Elon

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din kompaktugn baserat på dina behov. Om du är osäker vilken av våra kompaktugnar som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Genom att en köpa en kompaktugn hos Elon i Kungsbacka får du inte bara en ny ugn. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt bland Elons kompaktugnar baserat på dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla ugn om så önskas.

Service & reparation

Värmer ugnen inte tillräckligt eller för mycket, fortsätter fläkten att köra efter ugnen stängs av eller är värmen ojämnt fördelad? Kontakta oss på Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är din nuvarande ugn väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa en ugn?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group