Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar

Idag kan vi hitta mikrovågsugnar i de allra flesta hem eller arbetsplatser. En mikrovågsugn är en mångfunktionell lösning som kan användas till allt från att laga mat till att värma eller tina mat på bara några minuter. Dagens moderna mikrovågsugnar har ytterligare funktioner såsom varmhållning, grill, crisp, ångkokning, inverter-teknik och automatiska program.

Vi erbjuder ett brett utbud av mikrovågsugnar i Kungsbacka, i vår butik. Hos oss hittar du både fristående såväl som inbyggda mikrovågsugnar och vi guidar dig bland de olika modeller, storlekar och vad som skiljer de billigare modellerna från de dyrare.

För att välja rätt är det bra att fundera på vad du kommer använda mikron till och vilka funktioner du önskar. För att bara värma och tina mat klarar du dig på en enklare variant. Ska du däremot tillaga mer avancerade maträtter kan det vara bra att investera i en mikro med mer avancerade funktioner.

Utöver mikrovågsugnar erbjuder vi även ett brett utbud av varmluftsugnar, ångugnar, traditionella ugnar, kompaktugnar, inbyggnadsugnar såväl som kombiugnar med både mikro- och ugnsfunktioner.

köp bästa mikrovågsugnen i Alingsås från Elon
Köp bästa mikrovågsugnen av Elon i Alingsås

Vilken av Elons mikrovågsugnar är rätt för dina behov?

Använder du mikrovågsugnen bara för att tina och värma mat behöver den inte vara särskilt stor, så länge en vanlig tallrik får plats räcker det. Är ni många i familjen och ni använder mikrovågsugnen ofta eller för att laga mat rekommenderar vi en större variant med fler funktioner och med större effektkapacitet.

Crisp, grill eller inverterteknik – Vilken funktion behöver du?

Många moderna mikrovågsugnar har flera fiffiga funktioner som förenklar din vardag och ökar möjligheterna att laga mat i mikron på. En mikro med grillelement tillåter maten att få lite färg, medan en crispfunktion ser till att maten blir knaprig och även får färg underifrån. En viktig funktion för att maten ska få en jämn temperatur behöver mikrovågsugnen en så kallad inverter-teknik. Med inverter-teknik tillagas eller värms din mat jämnt och skonsamt. Genom exakt effektstyrning undviker du att maten förstörs eller förlorar näringsämnen, du kan välja exakt rätt temperatur och få ett perfekt resultat.

Du har säkert upplevt att kanterna på din maträtt blir för varma och mitten är fortfarande kall. Det slipper du med inverter-teknik.

I allmänhet passar mikrovågsugnar bäst för mat eller dryck som ska kokas, värmas eller tinas. Morgongröten fungerar utmärkt att tillaga i din mikro, likaså grönsaker eller poppa popcorn. Ska du tillaga mer komplexa rätter rekommenderar vi att du fortfarande använder dig av en vanlig ugn för bästa resultat.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din mikrovågsugn baserat på dina behov. Om du är osäker vilken av Elons mikrovågsugnar som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Genom att en köpa en mikrovågsugn hos Elon i Kungsbacka får du inte bara en ny mikrovågsugn. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt bland Elons mikrovågsugnar baserat på dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla mikro om så önskas.

Service & reparation

Slår det gnistor/blixtar, värmer den inte tillräckligt eller har det uppstått hål i micaskivan? Kontakta oss på Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är mikron väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa en microvågsugn?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group