Köpa ugn i Kungsbacka

Stort utbud av ugnar

Dags att hitta en ny ugn till bostaden i Kungsbacka? Kontakta oss per telefon eller kom förbi Elon Kungsbacka  idag. Vi erbjuder ett brett sortiment av olika ugnar: kompaktugnar, inbyggnadsugnar, varmluftsugnar, ångugnar, kombiugnar såväl som traditionella ugnar med under- och övervärme och mikrovågsugnar. Vilken ugn passar dina behov bäst?

Hitta din nästa ugn hos oss | Elon Kungsbacka

Förbättra din matlagning med rätt ugn | Elon Kungsbacka

Vilken ugn behöver du?

Fundera över vilka egenskaper du vill att ugnen ska ha. Bakar eller lagar du mycket mat och fyller ugnen med flera maträtter samtidigt? En varmluftsugn fördelar värmen jämnt genom hela ugnen och allt tillagas i samma takt.

Har du ett mindre kök och vill spara på plats? Överväg en kombiugn med egenskaperna av både en traditionell ugn och en mikro, eller en kompaktugn som enbart är 45 centimeter hög i jämförelse med traditionella inbyggnadsugnar som är 60 centimeter.

En ångugn värmer maten med het vattenånga som ger ett saftigare resultat och varsammare uppvärmning. Strukturen i livsmedlen bibehålls och man bevarar vitaminer och mineraler i större utsträckning.

Det finns en ugn för alla typer av kök, behov, budget och matlagningsvanor. Kontakta oss om du behöver hjälp att hitta en ugn i Kungsbacka till ett pris som passar din plånbok och dina vanor. 

Tips om du ska köpa ugn till bostaden i Kungsbacka

Det finns många val när man ska köpa ugn och vi hjälper dig att hitta rätt. Vi listar vanliga ugnar och dess fördelar och andra saker att tänka på. Besök Elon i Kungsbacka för tips om ditt specifika kök.

  • Inbyggnadsugn: Både modern och snygg. Den kan även vara till ergonomisk fördel eftersom den kan placeras högre upp.
  • Kompaktugn: Passar bra för dig om du har ett mindre kök och vill spara plats. En kompaktugn är lite mindre än vanliga ugnar och en mikrovågsfunktion tillkommer ofta precis som i en kombiugn.
  • Innermått: Något man ofta inte tänker på är att innermåttet kan skilja sig trots att det är samma yttermått. Lagar man ofta mat till flera personer kan det vara till hjälp att ha större plats.
  • Tillbehör: Fundera på vilken häll du vill ha, eller kanske redan har. Om du ska köpa båda vitvarorna kan du ofta köpa dom i ett paket som kan göra det enklare för dig. Om du redan har en häll kan du fundera på om du vill ha ugnen från samma varumärke, som kan ge dig ett enhetligt kök.

Om du renoverar köket kan du vara mer flexibel och välja vitvaror efter vad du vill ha och vad som passar köket bäst. Om du däremot ska välja en ugn i Kungsbacka till ditt befintliga kök är du ofta mer begränsad med mått och placering. Vi hjälper dig oavsett varför du ska köpa ny ugn, och oavsett vilket kök du har.

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din ugn baserat på dina behov. Köp en ugn i Kungsbacka från Elon, och om du är osäker på vilken ugn som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig att hitta en ugn till ett bra pris i Kungsbacka.

Leverans & installation

Genom att köpa en ugn hos oss får du inte bara en ny ugn. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt Elon ugn för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla ugn om så önskas.

Service & reparation

Värmer ugnen för lite eller för mycket, orsaker fläkten oljud eller regleras inte temperaturen ordentligt? Kontakta oss på Elon Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov. Är ugnen väldigt gammal kan det ibland vara bättre att köpa en ny.

Hjälp att hitta ugn i Kungsbacka till ett bra pris

Funderar du på att köpa en ugn i Kungsbacka?

Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group