Tips för att inreda ditt kök med en liten budget

Köket är hemmets hjärta och historiskt sett har all boyta varit koncentrerad till köket. Allt byggdes kring elden som var livgivande. Så det är lätt att förstå varför köket spelar en viktig roll i människors liv. Därför är det värt att lägga lite extra krut på att inreda sitt kök. Den här månaden ska vi tipsa om hur du kan inreda ditt kök i Kungsbacka till en liten peng.

Kostnaden för att inreda kök drar lätt iväg. Dyra vitvaror och bänkskivor av exklusiva material står oftast för de djupaste hålen i plånboken. Därför är det bra att tänka till i förväg. Här kommer våra bästa tips när du ska inreda kök i Kungsbacka.

 

  1. Räkna på hur mycket du kan lägga på köket och var realistisk i dina uppskattningar. 
  2. Fundera över hur mycket du kan göra själv och vilka moment du behöver anlita en fackman för att utföra. 
  3. Välj några delar som får kosta mer.
  4. Gör en budget.
  5. Lämna utrymme i budgeten för oväntade utgifter.  
  6. Planera för att köket ska ha bra belysning, praktisk arbetshöjd och att arbetsytor, spis och kyl ska vara väl placerade.
  7. Samla inspiration från nätet, inredningstidningar och vänners kök.

Våra lösningar för att inreda ditt kök i Kungsbacka

Att inreda kök är troligtvis inget du gör varje dag så funderar du på att inreda ditt kök i Kungsbacka är det smart att ta genvägar. I Elon Kungsbackas sortiment av köksinredning finns vårt prisvärda märke Nordanro. Alla Nordanros produkter är av hög kvalitet och är designade för att vara flexibla och funktionella. Vi erbjuder olika typer av kökslösningar från Nordanro.

För dig som ska inreda kök med liten budget rekommenderar vi att titta närmare på två lösningar: Nordanro flex kökssystem och Nordanro nya luckor. 

Nordanro flex kökssystem

Det flexibla, smarta och smidiga sättet att inreda kök på. Med Nordanro Flex kökssystem får du stommar anpassade efter ditt kök och kan välja mellan ett brett utbud av luckor, bänkskivor, skåp och diskhoar. Ditt nya kök levereras till dig som platta paket och du kan själv välja om du vill montera köket på egen hand eller anlita en hantverkare. Kökssystemet är en prisvärd lösning som ger dig kontroll och möjlighet att välja mellan flera olika standardfärger på köksluckorna. 

Nordanro nya luckor

Nordanro nya luckor är den snabba (och billiga) vägen till ett nytt kök. Har du ett kök som du i grunden är nöjd med, är det ett bra val att endast beställa nya köksluckor för att ge ditt kök ett ansiktslyft. Välj mellan flera olika modeller och standardfärger så måttanpassar vi luckorna efter dina köksstommar. I vårt sortiment finns även en uppsjö av kökshandtag och knoppar som gör ditt kök ännu mer personligt. 

 

Känner du dig fortfarande osäker på vilka stommar, skåp och luckor du ska välja ー inred ditt kök i Kungsbacka med oss i butiken

© 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group