Tvätt och tork

Tvättmaskin och torktumlare

Kom till oss på Elon Kungsbacka så hjälper vi dig att välja rätt tvättmaskin och torktumlare för just dina behov. Vi har tvätt och torktumlare för alla typer av hushåll i alla prisklasser. Dessutom erbjuder vi leverans, installation, bortforsling av dina gamla maskiner såväl som service och reparation.

Osäker på vilken tvättmaskin eller torktumlare du behöver? Ring, mejla eller besök vår butik och berätta mer om dina behov så hjälper vi dig hitta rätt.

Varför köpa en tvättmaskin och torktumlare från oss?

När du beställer en torktumlare eller tvättmaskin från oss får du en praktisk helhetslösning med leverans, bortforsling av dina gamla maskiner och installation, service & reparation utförd av professionella tekniker & installatörer.

Brett utbud av tvättmaskiner och torktumlare

Vi erbjuder ett brett utbud av tvätt och torktumlare från välkända varumärken. Hitta rätt bland en stor variation av olika storlekar, funktioner och utseenden med Elon.

I vårt utbud hittar du följande tvättmaskiner och torktumlare:

  • Frontmatade tvättmaskiner och torktumlare
  • Toppmatade tvättmaskiner
  • Automatdosering
  • Kombimaskiner

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på din tvättmaskin och torktumlare baserat på dina behov. Om du är osäker vilken maskin som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig.

Leverans & installation

Hos Elon i Kungsbacka köper du inte bara en tvättmaskin och torktumlare. Vi hjälper dig hitta rätt tvätt och torktumlare för dina behov, levererar dem till din dörr, installerar dem och kan även forsla bort dina gamla maskiner om så önskas, vi kan alltså erbjuda en smidig helhetslösning.

Service & reparation

Töms inte vattnet i tvättmaskinen, centrifugerar den inte eller blir kläderna inte helt torra i torktumlaren? Kontakta oss på Elon i Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en av våra professionella tekniker som er tips och råd om bästa lösningen baserat på dina behov.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa en tvättmaskin eller torktumlare?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group