Köpa tvättmaskin i Kungsbacka

Behöver du en ny tvättmaskin och bor i Kungsbacka? Kom förbi oss. Vi erbjuder ett brett utbud av tvättmaskiner från välkända varumärken i olika utförande. Vill du ha en frontmatad eller toppmatad tvättmaskin? Stor eller liten? Självdoserande? Billig och energisnål? Oavsett vad du behöver har vi lösningen för dig. Hos Elon Kungsbacka hittar du även ett lika brett utbud av torktumlare.

Hitta din nästa tvättmaskin | Elon Kungsbacka

Allt för ditt kök | Elon Kungsbacka

Frontmatad eller toppmatad tvättmaskin?

När du ska köpa tvättmaskin i Kungsbacka finns det ett par saker att tänka över. Har du till exempel problem att röra dig och tycker att det är besvärligt att böja dig ner när du hanterar tvätt? Då är en toppmatad tvättmaskin den perfekta lösningen för dig. Vill du däremot få plats med mer tvätt och behöver använda ovansidan av maskinen som avlastningsyta när du viker tvätt är en frontmatad tvättmaskin det bästa valet. Fråga alltid vår kunniga personal om du är osäker.

Får du plats med en ny tvättmaskin hemma i Kungsbacka? Mät alltid utrymmet innan för att veta hur stor plats du kan avvara för din nya tvättmaskin och kom sedan in till oss. Vi hjälper dig att hitta en optimalt utformad tvättmaskin i Kungsbacka till ett bra pris.

Köpa tvättmaskin i Kungsbacka med installation

Hos Elon Kungsbacka kan du köpa tvättmaskin med installation. Vi arbetar med smarta helhetslösningar där vi hjälper dig från start till mål med allt från valet av tvättmaskin och leverans till installation och underhåll och service. 

Rådgivning

Förutom estetiska val som färg och material är det viktigt att välja rätt typ och storlek på tvättmaskinen baserat på dina behov. Om du är osäker på vilken tvättmaskin som är rätt för dig, kontakta oss eller besök vår butik så hjälper vi dig. Med vår rådgivning kan du hitta en tvättmaskin i Kungsbacka till rimligt pris.

Leverans & installation

Hos Elon Kungsbacka kan du inte enbart köpa en tvättmaskin. Du får en praktisk helhetslösning där det enda du egentligen behöver göra är att trycka på “Köp” så sköter vi resten. Vi hjälper dig hitta rätt tvättmaskin för dina behov, levererar den till din dörr, installerar den och kan även forsla bort din gamla tvättmaskin om så önskas.

Service & reparation

Startar inte tvättmaskinen, tömmer den inte på vatten eller låter den konstigt? Kontakta Elon Kungsbacka. Vi skickar snabbt ut en professionell tekniker som åtgärdar problemet om möjligt och ger tips och råd om bästa lösningen. Har du en gammal maskin kan det vara bättre för miljön och plånboken att beställa en ny tvättmaskin till hemmet i Kungsbacka.

Få rätt hjälp!

Funderar du på att köpa en tvättmaskin?
Slå en signal och boka tid med någon av våra experter på 0300-74860.

Claes Halgren

Claes Halgren

Butiksförsäljning
Wilma Ivarsson

Wilma Ivarsson

Butiksförsäljning
Rebecca Agfjord

Rebecca Agfjord

Butiksförsäljning
Niklas Rothell

Niklas Rothell

Butiksförsäljning
Tommi Kettunen

Tommi Kettunen

Butiksförsäljning

    Kontakta oss

    © 2023 Copyright Elon Kungsbacka | Design by GO MO Group